Start Cerita lucah dirogol ketika pengsan

Cerita lucah dirogol ketika pengsan

Tak sangka begini mudah nak dapat rasa faraj yang masih dara pulak tu.

Aku cuba londehkan seluarnya, tapi tiba2 nama aku di page oleh receptionist. Cepat2 aku kemaskan diri dan tinggalkan Azura seorang kat situ. Tak apa, lain kali mesti aku dapat punya body Azura ni.

Sebenarnya aku dah ada plan baik untuk menikmati budak Azura ni.

Noda hitam dalam hidupnya itu akhirnya menyebabkan pelajar di sebuah sekolah di sini ketagihan seks dan sanggup memperdagangkan tubuh untuk keseronokan dan memuaskan nafsu liar, walaupun hakikatnya dia masih di bawah umur.

Mila berkata, dia mula melakukan hubungan seks dengan kekasihnya yang berusia 20 tahun ketika dia berada di Tingkatan Satu dan masih meneruskan hubungan terlarang itu bersama beberapa lelaki sehingga kini, walaupun baru mengenalinya.

Lepas tu aku bujak baju dia sehingga menampakkan coli dia yang sememangnya cute. Dengan itu terpampanglah buat kedua kalinya tetek Azura yang aku idamkan selama ini.

Nipplenya yang kemerah-merahan menambah seri lagi teteknya itu.

Aku hisap teteknya dengan rakus sekali sampaikan meliuk lentok badannya.

Dari jauh aku nampak rasa tidak puas hati terbayang diwajahnya.

Zai yang sehingga kini sudah menukar lebih 20 teman lelaki berkata, dia tidak dapat membendung rasa ketagih melakukan hubungan seks dan kerap melakukannya di rumahnya, meskipun ahli keluarga ada di rumah.

Seorang lagi rakannya dikenali sebagai Sara, 16, yang turut mengalami ketagihan seks berkata, dia selalu ke Kuantan, Pahang dan tidur di hotel bersama kekasihnya sehingga dia dibuang keluarga yang malu memiliki anak sepertinya.

“Saya juga sering dijadikan ‘lauk’ oleh sekumpulan samseng jalanan.